Bemutatkozás

Tisztelt Látogató, kedves Érdeklődő!

Köszönöm, hogy felkereste oldalunkat! Engedje meg, hogy pár sorban bemutatkozzam Önnek, hogy megismerhesse tevékenységünket és cégünk működését.

A Globalprofit Kft. több mint 20 éve végzi tevékenységét a számvitel és adózás területén. A vállalkozást 1999-ben alapítottam, azzal a céllal, hogy segítséget nyújtsunk a kkv szektor tagjainak eligazodni az adózás és a könyvelés bonyolult útvesztőiben. Egyéni vállalkozások, betéti társaságok, korlátolt felelősségű társaságok, részvénytársaságok, egyéb szervezetek számára vállalunk könyvelését, bérszámfejtését, adótanácsadást, valamint segítséget nyújtunk a vállalkozások alapításával kapcsolatos adózási kérdésekben és az optimális adózási mód kiválasztásában. A könyvelést, az adóbevallások készítését regisztrált mérlegképes könyvelői végezettséggel rendelkező munkatársaink, a bérszámfejtést, valamint a társadalombiztosítási és munkaügyi ügyintézést szintén szakirányú végzettséggel rendelkező munkatársaink végzik. Jómagam okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelői, adótanácsadói és adószakértői végzettséggel rendelkezem. 2009. óta tartok előadásokat havi rendszerességgel cégvezetők számára adóoptimalizálás témakörben.


Végzettségeim:

2019 PhD – Óbudai Egyetem – Biztonságtudományi Doktori Iskola – summa cum laude – témakör gazdaságpszichológia

(Publikációk: https://doktori.hu/index.phpmenuid=192&lang=HU&sz_ID=15398)

2013 Számvitel MSc – okleveles közgazdász

2003 Adószakértő

2001 Adótanácsadó

2001 Mérlegképes Könyvelő, Vállalkozási szak

1999 Szakközgazdász, Számvitel – vállalkozás szakirány

1997 Agrármérnök, Pénzügy – marketing szakirány

Gyorsan fejlődő vállalkozásunk alapja a magas szakmai színvonal és az ügyfélközpontú hozzáállás. Kollégáim kiváló szakemberek, rendszeres továbbképzéseken való részvétellel, szakmai csoportokban való tagsággal biztosítjuk, hogy naprakész tájékoztatást tudjunk adni a mindannyiunk életét meghatározó jogszabályi változásokról, illetve egyedi ügyekben is segítséget és útmutatást tudjunk nyújtani, mindezt érthetően és emberi hangon. Ezt a szakmai hozzáértést és magas színvonalú kiszolgálást támasztja alá az évek során egyre növekvő ügyfeleink száma. Folyamatosan változó, rohanó világunkban egyaránt fontosnak tartjuk továbbá, hogy munkánk során lépést tartsunk az egyre inkább teret nyerő digitalizációval, de a személyes kapcsolattartás lehetőségét is megteremtsük partnereink számára. Mivel ezeknek a feladatoknak az elvégzése bizalmi jellegű dolog, szerintünk mindkét fél kölcsönös szimpátiája szükséges egy tartós, és hatékonyan működő munkakapcsolat kialakításához.

Hangulatosan kialakított, kellemes irodai környezetben várjuk a személyes találkozást előnyben részesítő ügyfeleinket.

Köszönöm, hogy időt szánt megismerésünkre! Forduljon hozzánk bizalommal!

Köszönettel! Dr. Dobos Piroska

Bemutatkozás

Társaságunk 1999 óta végzi tevékenységét a számvitel és adózás területén (alapítás: Dr. Dobos Piroska).

Egyéni vállalkozások, betéti társaságok, korlátolt felelősségű társaságok, részvénytársaságok, egyéb vállalkozások könyvelését, bérszámfejtését, adótanácsadást vállaljuk, valamint segítséget nyújtunk a vállalkozások alapításában és az optimális adózási mód kiválasztásában.

A könyvelést, az adóbevallások készítését regisztrált mérlegképes könyvelői végezettséggel rendelkező munkatársak végzik. A bérszámfejtést, valamint a társadalombiztosítási és munkaügyi ügyintézést szintén szakirányú végzettséggel rendelkező munkatársaink végzik.


Jómagam, Dr. Dobos Piroska okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelői, adótanácsadói és adószakértői végzettséggel rendelkezem. 2009 óta tartok előadásokat havi rendszerességgel cégvezetők számára adóoptimalizálás témakörben.

Főbb végzettségeim:

2019 PhD – Óbudai Egyetem – Biztonságtudományi Doktori Iskola – summa cum laude – témakör gazdaságpszichológia

2013 Számvitel MSc – okleveles közgazdász

2003 Adószakértő

2001 Adótanácsadó

2001 Mérlegképes Könyvelő, Vállalkozási szak

1999 Szakközgazdász, Számvitel – vállalkozás szakirány

1997 Agrármérnök, Pénzügy – marketing szakirány